Ziua de marți va fi foarte călduroasă, va continua canicula iar ploile sporadice își vor face simțită prezența la deal și munte. Maximele vor depăși 30 de grade în toate regiunile țării, în sud acestea ajungând și la 37 de grade.

În Dobrogea şi Bărăgan vântul se intensifică pe malul mării și va accentua starea de zăpușeală. În cursul nopții va fi de asemenea cald.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei temperaturile vor fi mai ridicate, la Focșani urmând să se înregistreze 35 de grade.

În nordul Moldovei şi în Bucovina vremea va fi la fel de călduroasă iar ploile vor fi absente.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş va fi foarte cald la amiază cu șanse de averse. Temperatura se va menține ridicată și peste noapte.

În vestul țării temperaturile vor ajunge marți la 34 de grade iar ploile vor fi sporadice. În ţinuturile centrale va fi de asemenea zăpușeală mare.

În Oltenia va fi la fel de cald ca și luni iar după-masă sunt șanse de ploi sporadice, în special în zonele de munte.

În Bucuresti temperaturile de marți vor fi ridicate chiar înainte de amiază iar după prânz termometrele vor arăta 36 de grade la umbră. Pe seară sunt posibile averse. Miercuri va fi la fel de cald, cerul va fi senin, cu temperaturi în creștere după-masă. Joi vor fi aceleași condiții caniculare și zero șanse de ploaie. Vineri temperaturile se vor domoli ușor, vântul se întețește dar nu vor exista șanse de ploaie.

La munte vremea va fi frumoasă. Marți vin ploile însoțite de vijelii și grindină. Miercuri va fi soare dar pe seară își fac simțită prezența ploile pe arii restrânse. Joi, tot spre seară, vor apărea averse sporadice. Vineri vremea va fi bună, norii făcându-și apariția în a doua parte a zilei.

La mare vremea va fi numai bună de plajă, însă marți temperaturile vor fi ceva mai ridicate. Maximele ajung la 30 de grade iar apa mării va avea 25-26 de grade. Miercuri își va face simțită prezența vântul. Joi vor apărea și câțiva nori dar nu există șanse de ploaie. Vineri norii vor fi puțini și vântul ceva mai puternic. Temperaturile vor ajunge la 28 de grade iar apa mării va atinge 23-24 de grade.