O super vedetă revine la Antena 1! A semnat deja contractul: Mă bucur că am revenit

Carmen Brumă revine la Antena 1, fiind implicată într-un nou proiect. Partenera de viață a lui Mircea Badea se alăture echipei MediCOOL, noul sezon debutând în curând pe micile ecrane. În cadrul emisiunii, aceasta va împărtăși cu telespectatorii secretele unei alimentații sănătoase.

Împreună cu medicul specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, dr. Mihai Pautov și cu medicul specialist dermato-venerologie și estetică medicală, dr. Elena Popa, Carmen Brumă își propune să aducă mai aproape oamenii de medici.

Partenera de viață a lui Mircea Badea s-a arătat bucuroasă că revine la Antena 1 și spune că proiectul i se potrivește foarte bine. Ea mai spune ca emisiunea să fie apreciată de telespectatori.

„Mă bucur că am revenit la Antena 1 într-un proiect care mi se potriveşte foarte bine şi care este în concordanţă cu mesajul meu public şi preocupările mele de ani de zile, adică alimentaţia sănătoasă, echilibrată, sportul şi o stare de sănătate optimă. Sunt încântată de echipa cu care am lucrat, de invitaţii noştri şi sper că telespectatorii Antena 1 vor aprecia această emisiune inedită ca format în peisajul media!”, a declarat Carmen Brumă.

Ana Barbu se alătură și ea echipei

Cunoscutul consultat certificat în somnul copiilor, Ana Barbu, se va alătura și ea echipei MediCOOL, împreună cu Carmen Brumă.

Aceasta a declarat că este onorată să facă parte din această emisiune și speră ca experiențele ei de mamă să îi ajute pe părinții care sunt la început de drum.

„Sunt onorată să fac parte din echipa MediCOOL, formată din tineri profesionişti în domeniul lor, cool şi informaţi. Sper ca toată povestea experienţei mele de mamă, cu anxietăţi şi zâmbete, nesomn şi împliniri, frustrări şi bucurii să folosească şi altor părinţi care se află acum în acest carusel plin cu sentimente contradictorii şi întrebări. Abia aştept să dezbatem de-a fir a păr toate subiectele actuale din sfera parentingului, fără filtre”, a declarat Ana Barbu, consultant certificat în somnul copiilor.