Pepe se pregătește să dea lovitura în televiziune! Ce emisiune cunoscută ar urma să prezinte

Șefii de la Antena 1 au luat mai multe decizii cu privire la diverse emisiuni difuzate pe post, iar una dintre ele a fost chiar ”Te cunosc de undeva”. Unul dintre prezentatorrii emisiunii, actorul Cosmin Seleși, are acum contract cu Pro TV, așa că postul este liber.

Între timp, șefii de la Antenă au purtat mai multe negocieri pentru noul prezentator al emisiunii, ei dorindu-și un coleg pentru Alina Pușcaș care să fie extrem de popular și care să știe deja formatul emisiunii.

Așadar, potrivit surselor fanatik.ro, în urma discuțiilor purtate, șefii trustului s-au gândit că Pepe ar fi cel mai potrivit pentru această emisiune. Artistiul este deja familiarizat cu ”Te cunosc de undeva”, el câștigând deja două sezoane.

Contactat de sursa anterior citată, Pepe s-a arătat surprins de faptul că informația deja a ajun în presă, însă a precizat că nimic nu este bătut în cuie.

”Mă mir că aveți asemenea informații. Da, este adevărat, sunt în discuții cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm și despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat și despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă.

Ca să fiu sincer, sunt în discuții pentru mai multe proiecte (râde, n.red.). Repet, nimic nu este încă bătut în cuie, dar, dacă voi ați aflat deja, înseamnă că ei au decis să continuăm discuțiile, poate chiar s-au hotărât să batem palma. Dar mai sunt de pus la punct niște chestiuni”, a spus Pepe.

Ce părere are Cosmin Seleși despre alegerea lui Pepe

Jurnaliștii sursei anterior citate au decis să îl contacteze pe Cosmin Seleși pentru a comenta alegerea făcută de către șefii trustului, însă acesta a preferat să nu facă acest lucru.

În schim, el a spus că știa de dinainte cine va fi pus în locul lui la emisiunea ”Te cunosc de undeva”.

“Sunt în vacanță acum. Știam înaintea voastră cine o să fie. Mulțumesc!”, a declarat actorul.