Se anunță temperaturi între -2 și -5 grade celsius în mai multe regiuni din România.

În Banat, vor fi temperaturi de până la 12 grade. Pe 28 martie, valorile vor ajunge la -2 grade celsius. Ulterior, vremea se va încălzi, iar termometrele vor arăta chiar și 17 grade.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în centrul țării vor vom avea temperaturi de -3 grade celsius pe timp de noapte. Maxima se va situa în jurul valorii de 14 grade celsius pe timp de zi.

În Muntenia va fi cel mai cald. Valorile temperaturilor vor atinge chiar și 21 de grade. Media se va situa între 2 și 4 grade celsius, iar maxima între 15 și 16 grade.

În Oltenia, este posibil să apară unele precipitații, temperaturile vor atinge chiar și 16 grade. Media valorilor minime va fi de 2 – 4 grade, dar tinde spre 0 în următoarele zile.

La munte, vremea va fi mai rece. -10 grade celsius se vor înregistra pe 28 martie. Spre finalul lunii, temperaturile vor crește până la 3-4 grade.

În Dobrogea, vremea va fi caldă. Vor fi temperaturi minime de 406 grade celsius. Temporar, se vor semnala precipitații sub formă de ploaie.

Vremea se va răci și în Moldova. Minima se va situa la -3 grade celsius. Pe arii restrânse vor apărea precipitații slabe. Temperaturile vor ajunge chiar și la 14 grade celsius.