ANM, prognoza meteo pe weekend. Meteorologii au anunțat pentru weekend vreme schimbătoare. Ne bucurăm însă că temperaturile din termometre vor crește în curând.

ANM, prognoza meteo pe weekend. În weekend ne vom bucura de vreme ceva mai caldă decât în timpul săptămânii, temperaturile ajungând chiar și la 25 de grade celsius în regiunea de sud a Olteniei. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi în acest weekend. În jumătatea de est a ţării plouă izolat, iar în anumite zone poate apărea și grindina.

ANM, prognoza meteo pe weekend. Pentru ziua de duminică însă, ANM a anunțat vreme frumoasă în mai toată țara. În București, maximele se situează în jurul valorii de 22-24 de grade. Cerul va fi parțial înnorat, însă vremea va fi per total plăcută. Se vor înregistra până la 24 de grade după-amiază

ANM, prognoza meteo pe weekend. De luni meteorologii anunță un nou val de ploi care vor avansa treptat, de la vest către centru iar mai apoi către sudul țării. Ploile se vor menține și săptămâna viitoare. Pentru marți ANM anunță cantități mari de apă în sud-vestul țării dar și la munte. Odată cu ploile vin și intensificări ale vântului, tunete, fulgere și posibil grindină. De marți vremea se răcorește.