RCS-RDS și-a anunțat abonații de la 1 decembrie au acces la noi programe, și anume Digi AnimalWorld și BBC entertainment, cele două posturi fiind introduse în locul Animal Planet și Discovery Channel.

"Noi programe din decembrie: Digi AnimalWorld, BBC Entertainment! Vor înlocui Animal Planet și Discovery Channel, care ies din grilă la 1.12.2012" este mesajul operatorului de cablu remis către abonați.
RCS&RDS a scos din grilă toate canalele Discovery
RCS & RDS a lansat două canale de documentare, Digi World şi Digi Life, pe 1 octombrie, acestea făcând concurenţă posturilor Discovery.
Digi World şi Digi Life “oferă o paletă foarte largă de informaţie, care răspunde cerinţelor din acest moment ale telespectatorului de gen şi în plus, dau publicului accesul la informaţie aşa cum şi-o doreşte: concentrat, axat pe esenţă şi pe poveste – o pastilă de informaţie într-o formă apetisantă!”.

Citiți și: Discovery Channel, scos din grila RCS&RDS
Cele două canale au fost lansate la scurt timp după ce operatorul a scos din grila de bază canalele Discovery World, Discovery TLC România, Discovery Science, Investigation Discovery.

“A fost o pură întâmplare. Nu am scos din grilă posturile menţionate, ci doar le-am mutat într-o grila superioară. Aceste canale au fost oferite gratuit timp de un an de zile, facând parte dintr-o promoţie”, declara la lansarea celor două canale, Florin Nemeş, coordonator Marketing şi PR RCS&RDS.

RCS&RDS are 3 milioane de abonaţi la serviciile TV, 1,2 milioane la televiziunea prin satelit, iar 1,8 milioane sunt abonaţi la CATV.

Citiți și: APARE O NOUĂ TELEVIZIUNE! RDS a găsit înlocuitor pentru Discovery