Conform sursei citate, în Germania sunt disponibile 66 locuri de muncă, după cum urmează: 50 asistenţi medicali generalişti, 15 factori poştali, un mecanic echipamente pneumatice şi hidraulice.

De asemenea, în Republica Cehă se oferă 61 de posturi (50 pentru lucrători în producţie – asamblarea aparatelor de aer condiţionat, 10 lucrători în prelucrarea lemnului, un analist suport software), în Suedia 45 de posturi (20 pentru femei de serviciu, 15 pentru vopsitori auto, 10 pentru mecanici auto), în Olanda 29 de posturi (20 pentru culegători de căpşuni, câte două pentru operator chimist, strungari şi sudor, respectiv câte un post de tehnician mecanic-operator NDT, operator CNC şi sudor TIG).

În Marea Britanie sunt disponibile 22 de locuri de muncă, dintre care: 20 pentru îngrijitori persoane şi câte unul de infirmier şi asistent medical.

Prin intermediul reţelei Eures România mai sunt disponibile posturi vacante în: Irlanda (10), Austria şi Norvegia (câte 5), Spania (2), Danemarca şi Franţa (câte un loc de muncă).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul EURES naţional, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.AGERPRES