Angajaţii instituţiei de creditare Volksbank vor urma cursuri de perfecţionare în management în cadrul unui proiect cu finanţare europeană.

Banca a demarat începând cu 1 iulie 2010 proiectul „Ţintind spre viitor- Adaptibilitate şi Flexibilitate la contexul şi transformările profunde de pe piaţa financiară”. Acesta este finanţat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Valoarea totală a proiectului este de 8,21 milioane de lei (circa 2 milioane de euro), din care mai mult de jumătate reprezintă asistenţă nerambursabilă, mai exact 4,88 milioane de lei. „Personalul operativ şi de conducere va fi sprijinit în procesul de perfecţionare a cunoştintelor profesionale în contextul transformărilor actuale, pe o perioadă de 2 ani”, se arată într-un comunicat al instituţiei de credit.

Prin implementarea acestui proiect se promovează atât egalitatea de şanse, cât şi temele orizontale promovate de Uniunea Europeană: dezvoltarea durabilă, îmbătrânirea activă şi abordarea interregională.

8,21 milioane de lei
este valoarea totală a proiectului derulat de Volksbank