Andreea Marin va reapărea pe micile ecrane la ProTV, de Protevelion 2024

Andreea Marin își concentrează acum atenția asupra proiectelor personale, iar televiziunea nu mai ocupă un loc de prioritate în viața ei.

Cu toate acestea, pentru Revelion 2024, a pregătit o surpriză de proporții pentru cei care o susțin încă de pe vremea când prezenta emisiunea TV „Surprize-Surprize”. Vedeta va reveni pe micile ecrane în noaptea dintre ei, fiind prezentă de Protevelion 2024, alături de alte personalități din România.

Le-a promis telespectatorilor că programul merită să fie urmărit.

„De ce să fiți împreună cu noi la trecerea dintre ani, la @protv_romania? Pentru că merită. Va fi un #Protevelion de neuitat!”, a scris ea pe contul ei de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Protevelion 2024 a fost deja înregistrată, ceea ce înseamnă că în noaptea dintre ani Andreea Marin va petrece altfel. Ea și fiica ei au o tradiție pe care o respectă întotdeauna: cântatul împreună la pian.

„Cântăm la pian cu drag împreună, acum fiica mea a crescut și cântă minunat”, a declarat ea într-un interviu acordat recent pentru o revistă.

Protevelion 2024

Duminică, 31 decembrie, de la ora 20:00, vedetele tale preferate și cei mai în vogă artiști îți vor oferi momente de divertisment de neuitat la ProTV. În ultima zi a anului, vei râde cât pentru tot anul.

Spectacolul va fi construit în jurul celor mai amuzante întâmplări, menite să aducă bucurie și veselie. Carmen Tănase și Lucian Ghimiși, Teona Stavarachi și George Ivașcu, Elvira Deatcu și Pavel Bartoș, Anca Dinicu și Paul Ipate sunt doar câteva dintre cuplurile care vor străluci interpretând roluri ce vor stârni hohote de râs.

Pe scenă vor urca cei mai cunoscuți cântăreți de muzică pop, nume sonore ale muzicii românești și tineri artiști, gata să te surprindă și să te facă să dansezi. Andra, Theo Rose, Irina Rimes, Anna Lesko, Smiley, Andrei Bănuță, Alex Velea, Corina Bud, Diana Matei și Taraful Cleante, Oana Radu și Vlăduța Lupău sunt doar câteva dintre vocile ce te vor încânta în noaptea dintre ani.

Impactul tehnologiei va fi resimțit pe scenă. Draga Olteanu Matei, una dintre cele mai apreciate actrițe de comedie ale generației de aur, care a părăsit această lume acum 3 ani, va fi adusă în fața publicului printr-o proiecție holografică spectaculoasă.

În noaptea de Revelion, ai șansa să câștigi 10.000 de euro! Tot ce trebuie să faci este să urmărești emisiunea, să prinzi măcar unul dintre cele 6 indicii care apar pe ecran între orele 20:00 și 02:00, să accesezi site-ul dedicat concursului, prindeindiciul.protv.ro, și să completezi formularul de înscriere.

Fiecare indiciu reprezintă o șansă de câștig. Tragerea la sorți va avea loc în ianuarie 2024, iar câștigătorul va fi anunțat pe protv.ro.