Andreea Marin a trecut prin momente tensionante. I s-a făcut rău la volan. A fost nevoie de intervenția medicilor

Andreea Marin a fost invitată în emisiunea lui Denise Rifai, difuzată la Kanal D. Zâna Surprizelor i-a povestit jurnalistei că s-a speriat cumplit atunci când i s-a făcut rău la volan.

Vedeta a povestit că a sunat de urgență la 112 și o ambulanță s-a deplasat imediat la locul unde aceasta se afla. Inițial, Andreea Marin a crezut că este vorba despre un infarct, însă medicii au liniștit-o și i-au spus că este vorba, de fapt, despre oboseala pe care a acumulat-o în ultima vreme.

Drept urmare, Zâna Surprizelor este foarte atentă și pune mare preț pe odihnă, subliniind că se simte mult mai bine.

Andreea Marin a suferit de depresie

Vedeta declara în urmă cu doi ani că a suferit mult din cauza depresiei și că a ajuns să aibă gânduri de suicid din cauza acesteia. La vremea respectivă, vedeta spunea că nu a dormit mai multe nopți la rând și că insomnia i-a provocat probleme foarte mari.

Aceasta a povestit atunci că depresia a pornit de la un medicament pe care l-a luat fără prescripție medicală, mai precis un supliment natural pentru pierderea în greutate.

„A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe internet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. (…)

Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect. Vrei să pui capăt acelei suferinţe. Eu sunt un om energic, optimist, nu m-aş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite. O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome.

Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm”, spunea Andreea Marin în urmă cu doi ani.

Sursa foto: Instagram