Conform datelor consultate de Capital, „40 de întrebări cu Denise Rifai” a avut o audiență de peste 3 puncte de rating pe publicul urban, cu un vârf de 3,6 puncte de rating, în timp ce PRO TV a avut o audiență în jur de 2,8 puncte de rating, cu excepția unui singur interval de măsurare (23.00-23.15).

Pe respectivul tronson orar, Antena 1 a avut audiențe și de peste 6 puncte de rating.

Andreea Marin și-a deschis sufletul și a vorbit, în premieră, despre cel mai marcant moment din viața ei, în prima ediție a noului sezon din emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Andreea Marin a vorbit pentru prima dată despre semnele pe care mama ei, trecută în neființă, i le-a trimis. Aceasta a dezvăluit care a fost cel mai marcant moment din viața ei.

Andreea Marin a fost prima invitată din sezonul al doi-lea al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, vedeta a făcut dezvăluiri incredibile din viața personală, cât și din cariera sa. Prezentatoarea Tv și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai sensibile și marcante momente din viața ei.

Denise Rifai i-a atins coarda sensibilă vedetei, atunci când a întrebat-o ”Ce semne va dat mama de dincolo de morte?”.

Zâna și-a deschis sufletul și a dezvăluit care a fost cel mai profund semn pe care mama ei i l-a trimis, de dincolo de moarte. Aceasta a dezvăluit că a existat un moment în viață când fiica ei, Violeta, era mică și avea mereu un presentiment că va cădea pe scări, acest gând o bântuia tot timpul, până când într-o noapte mama ei i s-a aratat în vis și i-a dezvăluit cel mai cutremurător lucru.