Andreea Georgescu este antreprenor într-o industrie extrem de dinamică: marketingul online. Este vorba despre o meserie care nu se învață la școală deoarece este atât de nouă încât nu s-au scris încă manualele pentru ea. Probabil, până când va apărea primul manual, el va fi deja depășit, deoarece în această piață lucrurile se schimbă într-un ritm de Formula 1.

Cum ajungi să practici o asemenea meserie? Andreea Georgescu are propria ei rețetă, care include o mare doză de curaj și – poate – un sâmbure de nebunie. În cazul ei, drumul a început cu Facultatea de Farmacie. Adică primul pas către o carieră extrem de diferită de tot ceea ce face acum. Pasul următor s-a numit jurnalism. O meserie în care Andreea Georgescu a ajuns să conducă din punct e vedere editorial unul dintre cele mai mari site-uri de știri din România. Este vorba despre libertatea.ro.

Cum s-au desfășurat toate aceste etape aproape fără nicio legătură una cu cealaltă, aflați chiar de la protagonistă, invitată la emisiunea noastră online, CapitalPlay.

Urmăriți și:

Totul despre cum să-ți deschizi o agenție de marketing online

De necrezut: New York-ul invită români pentru Stand-Up Comedy

Secretele din spatele scenariului de la Triplu sec, serialul de comedie difuzat de ProTV