Într-un interviu acordat pentru Liberatatea, Andreea Esca a vorbit despre job-ul ei, dar și despre când ar urma să renunțe. Aceasta susține că a primit foarte multe oferte de-a lungul anilor, dar niciodată nu a luat în calcul să părăsească postul de televiziune.

„Desigur că am primit multe de-a lungul timpului, dar nu m-am gândit la ele. Nu mi s-au părut…Nu am luat niciodată în calcul să plec de la Pro Tv”, a spus Andreea Esca, pentru sursa citată.

În ceea ce privește retragerea de la post,  vedeta susține că nu știe când va veni acest moment, însă nu exclude posibilitatea să mai stea încă 26 de ani la pupitrul știrilor.

Ce contract are Andreea Esca cu Pro Tv

Ea a mai adăugat că mintea și chipul trebuie să și le întrețină pentru a putea să apară în continuare și în următorii ani. Andreea Esca a vorbit și despre contractul pe care îl are. Acasta susține că în momentul în care nu îi place ceva, discuță și rezolvă problema, fără a se plânge.

„Nu știu. Dacă mă ține mintea și fața, da (ar putea să mai stea încă 26 de ani la Pro TV). Suntem la televizor, oamenii se uită la asta. Deci trebuie să te țină mintea și chipul. Așa e, despre asta e vorba. De contract? Nu, nu e genul meu să mă plâng… în general, de nimic. Consider că dacă ceva nu îmi place, nu e bine, vorbesc despre asta și rezolv problema.

Nu sunt genul de persoană care să mă plâng și să trăiesc acolo frustrată și supărată. Cred că absolut orice lucru se poate rezolva”, a mai declarat Andreea Esca.

Amintim faptul că prezentatoare de știri de la Pro TV a primit și oferte de a intra în politică, însă nu a fost interesată de acest domeniu. Totodată, ea mai are și afacerile personale de care se ocupă.

Andreea Esca este redactorul șef al propriei reviste, A-list Magazine și deține un business la Porumbacu de Sus, în apropierea Sibiului.