Prezentatoarea TV Andreea Berecleanu a divorțat de primul ei soț Andrei Zaharescu în urmă cu opt ani, mai exact în 2013. Deși divorțul a fost finalizat cu aproape un deceniu în urmă, procesul de partaj al averii celor doi nu s-a finalizat încă.

Disputele pe împărțirea averii câștigată în timpul mariajului continuă și azi. Recent, însă, judecătorii au luat o decizie care nu o avantajează deloc pe prezentatoarea tv.

Andreea Berecleanu, lovitură sub centură din partea judecătorilor

În urmă cu șapte zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București au luat o nouă hotărâre în ceea ce privește partajul bunurilor comune/lichidarea regimului matrimonial dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu. Dezicia judecătorilor vizează o solicitare a prezentatoarei tv. În cererea sa oficială, aceasta îi solicita fostului ei soț plata sumei în valoare exactă de 63.837,59 lei. Banii respectivi provin din investițiile familiei Zaharescu-Berecleanu dobândiți în firma pe care foștii soți au avut-o în trecut.

Din nefericire pentru prezentatoarea tv, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au respins solicitarea sa. Astfel că Andrei Zaharescu nu mai este nevoit să achite suma de bani cerută de fosta sa soție, transmite romaniatv.net.

„Admite excepţia prescipţiei dreptului material la acţiune, invocată de pârâtul-reclamant. Respinge capătul de cerere constând în obligarea pârâtului-reclamant la plata către reclamanta-pârâtă a sumei de 63.837,59 lei, ca prescris. Respinge excepţia inadmisibilităţii invocată de pârâtul-reclamant, ca neîntemeiată. Cu cale de atac odată cu fondul.

Stabileşte termen de judecată pentru data de 28.02.2022, ora 10.30, cu citarea părţilor. Pronunţată, azi, 10.12.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, a transmis Judecătoria Sectorului 1, București.

Mariajul Andreei Berecleanu

Prezentatoarea tv, în vârstă de 46 de ani, a format un cuplu alături de Andrei Zaharescu timp de 15 ani. Împreună au doi copii, o fiică pe nume Eva, de 19 ani şi un băiat numit Petru, de 16 ani.

Aceștia au divorțat în 2013 din cauza infidelității lui Andrei Zaharescu. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Aceștia și-au oficializat relația în 2016.