Apropiații cuplului monden susțin că după nouă ani împreună și patru copii, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo s-ar afla în pragul divorțului, conform spynews.ro. Oamenii au informat că aceștia urmează să meargă la notar pentru a încheia mariajul.

Contactați de jurnaliști, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au informat că nu există niciun divorț, iar relația lor este minunată.

„Nu divorțez. Nu este adevărat!”, a lămurit situația actriță Nicoleta Luciu.

„Unde a aparut prostia asta? Nici vorbă să divorțăm!”

Afaceristul din Miercurea Ciuc, Zsolt Csergo, soțul actriței, a avut aceelași răspuns ferm ca Nicoleta Luciu.

„Nu e adevărat! Unde a aparut prostia asta? Nici vorbă să divorțăm. E o prostie. Nu divorțăm!”, a confirmat ferm Zsolt Csergo pentru Click!

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo au patru copii

Nicoleta Luciu, actricța în vârstă de 40 de ani, s-a căsătorit în 2012 cu Zsolt Csergo, care acum are 45 de ani. Aceştia au împreună patru copii: Zsolt jr., care are acum 12 ani şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly, care au nouă ani.

Zsolt Csergo deţine în Miercurea Ciuc, orașul natal, un complex rezidenţial de blocuri şi două vile estimate la 400.000 se euro fiecare. De asemenea, acesta deţine și un lanţ de cazinouri, care se întinde pe întreg teritoriul țării. În 2012, Zsolt Csergo avea o avere estimată la 60 de milioane de euro, bani câştigaţi din afaceri imobiliare şi din cazinouri.

De la București la Miercurea Ciuc

Acesta i-a propus soției sale să se mute din București în orașul său natal, Miercurea Ciuc, pentru a-și crește împreună copiii în prosperitate și liniște. Nicoleta Luciu a explicat că ar fi dispusă să reapară pe micile ecrane dacă salariul lunar ar fi atrăgător. Ultimul proiect de televiziune al actriței a fost la Prima TV, la o emisiune de nunţi alături de Denis Ştefan, fost actor al telenovelei „Inimă de ţigan”.