Andreea Berecleanu nu va mai apărea în perioada următoare pe micile ecrane. Care este motivul?

După ce a lipsit în ziua respectivă, cel care i-a ținut locul a fost Marius Saizu, știristul care prezintă buletinul la Prima TV în weekend. În urma absenței, Andreea Berecleanu a fost contactată pentru a afla care este motivul din spatele deciziei.

Astfel, prezentatoarea a dezvăluit că și-a luat câteva zile libere și nu este vorba despre o problemă gravă de sănătate, nici despre vreo vacanță.

„El mi-a ținut locul, îmi ține locul, eu lipsesc câteva zile. Nu, nu este vorba despre nicio problemă de sănătate. Nu e nicio vacanță, mi-am luat câteva zile libere, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Mi-am luat câteva zile libere, nu e nicio problemă gravă de sănătate, dar am dreptul la confidențialitate. Chiar asta fac, mă odihnesc”, a declarat Andreea Berecleanu pentru libertatea.ro

Mesajul transmis anterior de Andreea Berecleanu

Anterior, Andreea Berecleanu a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, în care a vorbit despre modul în care sistemul educațional a evoluat în ultimii 30 de ani.

„Nu m-as fi gandit niciodata ca mai exista asa ceva, la 30 de ani de la Revolutie! Imi aduc aminte ca pe tot parcursul scolii, inainte de ‘89, orice nou profesor, poate cu putine exceptii, deschidea catalogul invers. Ba chiar invatasem sa apreciez si numarul secundelor pana ajungea la profesia si locul de munca al parintilor mei. Fiind a 4 a in ordinea alfabetica, profesorul ridica privirea destul de repede pentru a face legatura intre chipul meu si eventualele curiozitati/posibilitati/relatii/beneficii pe care le imagina legat de apartenenta alor mei la o anume clasa sociala.

Scoala primara, gimnaziala si Liceul Ion Creanga erau “de protocol”, fiind conduse de Maria Postelnicu, sotia ministrului de interne din acea perioada. Eu eram o oaie ratacita si spre surprinderea tuturor, ai mei nu erau nici membri de partid! Asta nu mi-a stirbit niciodata din popularitatea si simpatia din partea colegilor si profesorilor. Ca e acel “ceva” ce nu poate fi cumparat ci doar masurat in clipe unice, care raman pentru o viata. Asa incat, si astazi cand ma intalnesc cu fosti colegi, ne bucuram de amintirile noastre fantastice”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.