Andreea Berecleanu are, în ultima perioadă, o apariţie mai puţin obişnuită. „Cand merg aşa pe stradă, chiar nu mă mai recunoaşte nimeni”, a recunoscut chiar fosta vedetă de la Antena 1 într-o postare pe Facebook.

Ea spune că se întâmplă totuşi să nu poată trece întotdeauna neobservată, pentru că vine cineva la ea cu o întrebare, iar atunci vocea o dă de gol. „Şi exact ca în preajma unui prieten, se descarcă, intervine curiozitatea, aşteaptă răspunsuri la întrebări pe care nu le primesc de la nimeni”, mai scrie Andreea Berecleanu în mesajul ei.

Concluzia vedetei? „Românii au nevoie de mai multă atenţie şi să-i asculte cineva! Când se va întâmpla asta, cu adevărat?”

Mesajul integral postat de Andreea Berecleanu pe Facebook

„Cand merg asa pe strada, cu acest look atat de diferit fata de cum ma stiti, chiar nu ma mai recunoaste nimeni. Daca mai am si ochelari de soare, se uita si ai mei lung dupa mine, daca sunt eu sau seman😎.

Totul e sa nu vorbesc, o misiune aproape imposibila. Asta nu pentru ca as avea mereu ceva de spus, dar se intampla deseori sa vina cineva catre mine cu o intrebare. Si da, atunci nu mai sunt doar o fata cu sapca si jeans, ci o voce pe care o recunosc si zambesc. Si exact ca in preajma unui prieten, se descarca, intervine curiozitatea, asteapta raspunsuri la intrebari pe care nu le primesc de la nimeni.

Ma gandesc mult la faptul ca romanii au nevoie de mai multa atentie si sa-i asculte cineva! Cand se va intampla asta, cu adevarat? Cu dragoste, Andreea❤️