Unde va cânta în noaptea de Revelion

Andreea Bălan a debutat la TV în 1994, la „Ba Da, Ba Nu”, iar doi ani mai târziu și-a lansat primul album, „Amețiți de fum”. Din acel moment, toate s-au schimbat. L-a cunoscut Petrișor Ruge, iar împreună au cucerit Mexicul, dar și românii, cu dansurile lor.

Despre show-urile lor, pe site-ul ei este scris că: „Andreea Bălan aduce unul din cele mai energice show-uri din România! După ce a fost premiată cu trofeul BEST SHOW la Media Music Awards 2015, artista s-a reinventat și a adăugat muzică 100% live cu instumentiști. Cele mai bune hit-uri și cover-uri într-un show plin de surprize”.

în anunț este subliniată și experiența vizuală pe care Andreea, alături de dansatoarele sale, o oferă publicului, anume: bucurie, culoare, veselie, diversitate, coregrafii spectaculoase și acrobații. Drept urmare, și costurile sunt piperate. Finalul acestui an o va găsi pe solistă pe scenă, potrivit playtech.ro

O sumă uriașă pentru concerte

Publicul o poate vedea în cinci locații: Piața Constituției și la alte patru evenimente organizate la diferite hoteluri aflate la munte. Jumătatea trupei Andre va bate palma cu organizatorii pe o sumă ce se va învâti în jurul a 17.000 de euro, comparând cu onorariul primit anul precedent pentru același număr de concerte.

Cât despre onorariul celor două Andrele, pentru un concert desfășurat la balul bobocilor, cele două cântă pentru suma de 5.000 de euro. Iar când doar Andreea performează, suma este de 2.500 de euro.  Pe lista celor disponibili sunt cei de la FreeStay, care cer 2200 de euro pentru 45 de minute de concert, în vreme de Bella Santiago și Jukebox cer 2.500 de euro. Tarif mai accesibil au Ester Peony, câștigătoarea Eurovision, care cântă pe 1000 de euro, dar și Elena Ionescu, ex-Mandinga, care cere 1.200 de euro, potrivit sursei menționate.