Misty a vorbit despre noua decizie a Andreei Bălan și despre intențiile din spatele like-urilor de la Instagram. Acesteia i se pare puțin deplasat faptul că Andreea Bălan a decis să îl urmărească, din nou, în mediul online, pe fostul ei prieten în contextul în care tocmai a divorțat.

„Dupa marele divorț al anului, am fost puțin stalkerita recunosc și am observat că „ea” i-a dat Follow și like-uri iubitului tău. Nu ți se pare deplasat din partea ei?”, este una din întrebările pe care a primit-o Misty, tânăra cu care Keo a înșelat-o pe Andreea, scrie ciao.ro.

”Au existat niște like-uri recente”

Misty a declarat că a intrat pe pagina de Instagram a lui Keo și că a obserbat like-urile acordate de artistă. Acesta a mai spus că aprecierile nu veneau la poze cu Keo și Arya (fiica acestuia și a lui Misty) sau la poze cu ei trei, ci la postările în care Keo cânta la pian.

”Am intrat și eu pe pagina lui Keo să văd despre ce vorbești și într-adevăr există niște like-uri recente pentru că acele postări sunt recente, chiar din această perioadă de carantină. Însă, dacă sunteți puțin atenți, există niște like-uri doar la acele postări în care Keo cântă la pian. Nu există like-uri la o postare cu Keo și Arya sau la o postare cu noi trei.”, a spus aceasta.

Intenția Andreei Bălan se poate interpreta

Misty a ținut să mai adauge că intențiile și scopul Andreei Bălan sunt necunoscute însă, se poate înțelege că acesta îl apreciază pe Keo ca artist.

”Așadar, putem interpreta și, bineînțeles, necunoscând scopul sau intențiile pentru care clar a ținut neapărat să-și facă simțită, cunoscută prezența pe pagina lui Keo prin acele like-uri, strict la acele postări în care Keo cântă, foarte frumos ca întotdeauna, la pian, putem deci interpreta că îl reapreciază ca artist”, a răspuns Misty.