Pentru prima dată, vedeta a apărut la o emisiune TV, unde a ales să vorbească despre evenimentele petrecute, alături de soțul ei, George Burcea.

“Mă bucur că am slăbit, chiar dacă nu din motivul care trebuia. Detașată și fără analgezice, cum am vorbit prima oară în emisiune. Acasă George mi-a povestit cum s-a văzut din punctul lui și al familiei. Amintirile mele datează din salon.

Stopul cardio respirator a fost o consecință a emboliei amniotice. Operația de cezariană a devenit foarte complexă, a durat 3-4 ore. Ulterior am făcut hematoame și au urmat alte două operații. Stopul cardio respirator a durat mai puțin de un minut.

Nu-mi venea să cred că era să mor, eu nu-mi aduc aminte de nimic. Acum nu pot să fac nimic, stau în casă și mă odihnesc. O să aștept vreo patru luni ca să cânt. Încep în iunie concertele”, a declarat Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

“A fost un sentiment foarte ciudat pentru că eu am stat la ușă. Erau momente în care trebuia să mă bucur. O vedeam pe Andreea care era resuscitată și pe Clara care era curățată. Am văzut copilul, că era ok, apoi m-am gândit dacă Andreea era bine.

Acea bucurie s-a instaurat abia a doua zi. Fiecare secundă care a trecut speram că o să fie bine, am sperat mereu. Este o scenă filmică. Am avut încredere în ea, știam că este o luptătoare. M-am bucurat că e în viață”, a povestit și George Burcea.