Licitaţia pentru alocarea frecvenţelor în benzile de 800, 900, 1800 şi 2600 MHz va continua cu organizarea de runde suplimentare, întrucât există blocuri de frecvenţe neadjudecate. Prima rundă suplimentară din cele maxim două posibile va fi organizată  vineri, 14 septembrie.
La rundele suplimentare pot participa toţi ofertanţii, indiferent dacă au obţinut sau nu blocuri de frecvenţe în urma rundelor primare, fiind însă aplicabile limitările privind dobândirea drepturilor de utilizare a spectrului. În fiecare dintre aceste runde, oricare ofertant va putea prezenta o ofertă în care va indica unul sau mai multe pachete formate din unul sau mai multe blocuri neadjudecate, precum şi suma pe care este dispus să o achite pentru achiziţionarea unui asemenea pachet.
În urma rundelor suplimentare vor fi determinate ofertele câştigătoare pentru blocurile rămase neadjudecate după rundele primare, ofertanţii câştigători, precum şi preţurile de bază pe care trebuie să le plătească aceştia. Licitaţia se va încheia cu runda de alocare în care operatorii pot licita pentru locul dorit în bandă.
Operatorii care participă la licitaţie sunt 2K Telecom, Cosmote Romanian Mobile Telecommunications, Orange România, RCS & RDS şi Vodafone Romania.