Astfel, femeia despre care se presupune că ar fi fost amanta lui Gheorghe Dincă este așteptată să dea declarații la poliție în perioada următoare. Aceasta ar putea da detalii importante despre ce se întâmpla în curtea monstrului, transmite România TV.

Așa cum spuneam, ancheta în cazul crimelor din Caracal, mărturisite de Gheorghe Dincă, e departe de final. Mandatul de percheziție în locuința bărbatului a fost prelungit pentru zece zile.

Pentru a descoperi noi probe, procurorii vor începe și săpăturile în curtea individului care a recunoscut uciderea a două adolescente.

Pe alt fir al anchetei, anchetatorii au descoperit că unul din vecinii lui Gheorghe Dincă a mințit fără nicio remușcare. Bărbatul care a susținut că a fost sunat de trei ori de Dincă în seara răpirii Alexandrei Măceșanu ar fi mințit, au dezvăluit jurnaliștii de la Antena 3. Oamenii legii au verificat listing-ul apelurilor făcute de Dincă. Pentru că s-a descopertit că ceea ce a spus nu se verifică, bărbatul va fi chemat din nou la poliție pentru a da explicații privind minciuna sa. Vecinul a susținut că în seara de miercuri 24 iulie fusese sunat de 3 ori de Gheorghe Dincă însă nu i-a răspuns pentru că nu-și dorea să bea alături de suspect.