Potrivit IPJ Dolj, corpurile neînsufleţite ale celor doi pacienţi au fost depuse la morga spitalului unde urmează să se efectueze necropsia.

'Conducerea Spitalului Municipal 'Filantropia' a sesizat sâmbătă Secţia 1 de poliţie din Craiova cu privire la faptul că doi pacienţi ai spitalului ar fi decedat în condiţii suspecte în noapte de vineri spre sâmbătă. Conform procedurii, poliţiştii de la Secţia 1 au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Cele două cadavre au fost depuse la morga spitalului şi urmează ca medicii legişti să se pronunţe cu privire la cauza decesului şi în funcţie de concluziile medicilor specialişti să se dispună în continuare cercetări de către procurorul care supraveghează cercetarea penală a Secţiei 1', a declarat luni, pentru AGERPRES, Amelia Barbu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

O femeie de 81 de ani şi un bărbat de 67 de ani, ambii pacienţi ai Spitalului 'Filantropia', ar fi pacienţii decedaţi în urma transfuziilor care le-au fost făcute la spital. AGERPRES