Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism a anunţat astăzi, oficial, primul târg propriu, fără sprijinul altor organizatori, care va avea loc între 18 şi 21 martie la Palatul Parlamentului, după ce a renunţat la parteneriatul cu Romexpo.

Pe lângă târgul din martie, primul pe cont propriu al ANAT, au mai fost anunţate încă două, unul în 6-9 mai la Romaero, iar celălalt în perioada 15-18 octombrie, în acelaşi loc.

Pentru aceste evenimente, Asociaţia a apelat la o firmă specializată în organizarea de evenimente, şi anume Ralcom Exhibitions, cu ştate vechi în domeniu, potrivit unui comunicat al ANAT.

„Divorţul” de Romexpo

Acest anunţ vine după mai multe discuţii cu partenerul tradiţional în realizarea acestor evenimente, Romexpo. În urma unor neînţelegeri, cei doi parteneri au renunţat la această colaborare, motiv pentru care ambele părţi îşi vor organiza propriile târguri de turism.

Cât priveşte târgul de primăvară, Holiday Market, la acest eveniment s-au înscris deja circa 30 de touroperatori importanţi. Printre expozanţi se vor număra agenţii de turism, parteneri hotelieri, asociaţii regionale de promovare a turismului, birouri şi reprezentanţe de turism ale mai multor state, parteneri internaţionali, autorităţi locale, dar şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

SURSA: ANAT