Menționăm faptul că duminica aceasta, Laurențiu Reghecampf va face noi dezvăluiri despre Anamaria Prodan în cadrul emisiunii TV „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Antrenorul Universității Craiova va răspunde unor întrebări legate atât de viața sa profesională, cât și de viața sa privată.

„Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?”, „Când ați încetat s-o iubiți pe Anamaria?”, „Ați mai fi divorțat dacă nu exista «episodul Alexa»?”, „Cine a înșelat primul?”, „Cât contează trecutul persoanei iubite?”, „Câte milioane aveți în conturi?”, „Ce viciu are Laurențiu Reghecampf?”, „Ați urât vreodată fotbalul?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Laurențiu Reghecampf de către Denise Rifai.

La scurt timp după ce a aflat de interviul respectiv și de întrebările legate de ea, Anamaria Prodan a făcut o nouă declarație acidă la adresa soțului ei.

Anamaria Prodan, nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf: Eu l-am inventat și l-am pus la masa bogăților

Anamaria Prodan susține ferm că un bărbat care a fost sprijinit continuu de fosta sa soție nu ar trebui să meargă la emisiuni mondene și să vorbească despre trecutul lor, ci să o respecte pentru că l-a ajutat mereu.

„Nu mă interesează oamenii de fotbal care ajung la emisiuni mondene. Îi doresc să facă de acum înainte o «unime» din performanța pe care a făcut-o lângă mine.

Acum, se pare că numai când vorbește despre Anamaria Prodan apare și la emisiunile mondene sau în ziare.

Un bărbat împlinit cu amantă și cu copil care «debordează de fericire» nu se duce la emisiuni mondene să vorbească despre fosta soție.

Soție care l-a inventat și l-a pus la «masa bogăților». Dimpotrivă, o va venera și respecta toată viața! Dar este o chestie de educație și bărbăție.

El a ajuns pe la Măruță, pe la Denise, pe la Cancan, să-și facă publicitate. (…) Dacă observați, singura lui apariție în mass media este atunci când vorbește de încă soția lui, Anamaria Prodan.

Cum altfel? Toate aparițiile lui Reghe sunt legate numai de Anamaria Prodan”, a spus recent vedeta.

Reghecampf, atacat direct de Anamaria Prodan: Arătaţi-mi un antrenor care se maimuțărește așa

Spre final, vedeta a spus că dacă Laurențiu Reghecampf nu își va reveni rapid fotbalul românesc „va pierde un talent cum greu se nasc”.

„Ca să închidem această poveste tristă a lui Reghe: noi ne rugăm să-și revină, căci altfel fotbalul românesc va pierde definitiv un antrenor care, din numărul 1, merge către minus infinit. Va pierde un talent cum greu se nasc.

Am muncit o viață de om să-l ajut să ajungă cineva. Eu l-am învățat că atunci când ți-ai pierdut demnitatea, bărbăția și respectul, declinul se instalează instant.

De la Champions League și Europa League, azi îl vedem cum se maimuțărește și cum se duce din ce în ce mai jos. Vreau să-mi arătați un antrenor de fotbal care are așa ceva pe paginile de socializare și care merge pe la emisiuni de cancan!

Arătaţi-mi un antrenor care se maimuțărește așa! Nu există”, a spus recent Anamaria Prodan într-un interviu acordat Libertatea.