Recent, vedeta a fost invitată la potcastul lui Codin Maticiuc, unde acesta a provocat-o să răspundă la întrebările oamenilor. Ea a oferit detalii neștiute despre viața ei privată și despre legătura cu Dan Alexa.

Anamaria Prodan, despre Dan Alexa: Îl iubesc!

După ce multe persoane publice au acuzat-o că l-ar fi înșelat pe Laurențiu Reghecampf cu Dan Alexa, Anamaria Prodan a clarificat din nou situația.

„Îl iubesc pe Dan Alexa cum te iubesc și pe tine și pe Natanticu. Măi, voi știți cum a apărut nebunia asta? Anamaria Prodan lucrează de când se știe numai cu bărbați.

Și atunci acest gen de oameni zic că sunt c***ă. Eu sunt o fire vulcanică. Dacă ceva nu îmi convine eu în secunda doi sar la bătaie. Așa am fost dintotdeauna. Și în cercul de prieteni. În viața mea am lovit multă lume. Singurul pe care nu l-am lovit a fost soțul meu.

Familia e singurul meu punct sensibil. Și atunci Reghe zicea că uite ce zice lumea… Eu m-am distrat atunci că nu a fost nici primul nici ultimul despre care s-a zis asta… Majoritatea mi-au făcut avansuri că sunt frumoasă.

Și ce, eu mă luam cu așa-zisul meu iubit la bătaie în fața jucătorilor, în fața președinților?! Paparazzi erau mereu pe urmele mele să prindă ceva. N-a fost nimic! Și astăzi vorbesc cu Alexa, mi-am cerut scuze. Nu bat fete, bat doar bărbați!”, a explicat aceasta.

Prodan, despre Reghecampf: A profitat ca să-și ascundă mizeria

Astfel că Anamaria Prodan a negat din nou orice posibilă infidelitate comisă de ea, însă a explicat că Laurențiu Reghecampf s-a folosit de zvonurile respective pentru a-și ascunde propriile greșeli.

„A profitat de asta ca să-și ascundă propria mizerie”, a spus femeia.

Anamaria Prodan, despre sine: Sunt cel mai periculos om de pe acest pământ

După ce gurile rele au spus despre vedetă că ar fi falsă și mincinoasă, Cosmin Natanticu a întrebat-o pe Anamaria Prodan câte fețe are, iar răspunsul invitatei sale a fost șocant: „Milioane, sunt cameleonică. Sunt cel mai periculos om de pe acest pământ.”