Cuvintele acide au apărut în spațiul public la doar o zi după ce vedeta a atacat, din nou, cuplul Corina CaciucLaurenţiu Reghecampf.

Silvana Peng a vorbit într-un interviu despre legătura amoroasă dintre Laurențiu Reghecampf (actualul ei „cuscru”) și Corina Caciuc, fără să evite să o atace dur pe Anamaria Prodan.

„Cred că fuge, îi e frică tare, o simt, îi e frică, vă spun eu!”

Când a fost întrebată de jurnaliști dacă a vorbit până acum cu Anamaria Prodan, aceasta a spus că are impresia că vedeta încearcă să o evite, apoi a explicat de ce crede că face așa ceva.

„Cred că fuge, îi e frică tare, o simt, îi e frică, vă spun eu. Îi e frică tare să-și asume, fiindcă ea veșnic aruncă cu noroi, ”amantele, femeile” și așa mai departe. Eu citind mereu că Asiana este asociată cu această Caciuc, ”prieteniile, același oraș, una-i gimnastă, una nu știu ce e”, am ajuns să cred că madame Prodan sau Tănase, cum o cheamă acum, confundă niște lucruri.

Totuși, ar trebui, nu știu cum să zic, să aibă mai multă atenție în exprimare, poate o condamn degeaba pe doamna Prodan, poate ea se referă la altceva și am înțeles eu greșit, e posibil să se întâmple și așa ceva”, a spus aceasta.

„În urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc. A uitat probabil că a despărțit o familie!”

Silvana Peng a criticat-o aspru pe Anamaria Prodan despre care a afirmat că, în trecut, ea era amanta care a despărțit o familie.

„Mi-aș dori ca dânsa să facă distincție între gimnasta României, Asiana Peng, și frumoasele escorte, printre care se numără și ea în urmă cu 13 ani. Da, dânsa, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc. A uitat probabil că a despărțit o familie!”, a conchis Silvana Peng pentru FANATIK.

Reacția Anamarie Prodan

Fiind mereu cu ochii pe televizor, ziare și reviste, Anamaria Prodan a aflat repede de cuvintele rostite de Silvana Peng. Desigur, aceasta a oferit o reacție pe măsură.

„Felicitări doamna Silvana PENG! Amanta Caciuc și Cambridge/mama mea ce afaceristă și ce afacerist gură de aur și limbă de aur”, a declarat Anamaria Prodan, duminică, 17 ianuarie, pentru FANATIK.