Anamaria Prodan l-a înlocuit pe Laurențiu Reghecampf în inima sa. Ea se iubeşte cu un milionar din Abu Dhabi. Impresa ar avea o relaţie extrem de apropiată cu acesta și a reușit astfel să îl uite pe antrenor. Mai mult chiar, impresara ar avea în minte și o nuntă, imediat după divorț.

Jurnaliștii de la Click! au dezvăluit că aceasta ar avea un nou iubit. Este vorba de un important om de afaceri din Abu Dhabi. Pentru acesta ar fi dispusă chiar să plece din România.

„Iubitul Anamariei este un milionar din Abu Dhabi. S-a mutat în Abu Dhabi și se vorbește deja despre o posibilă nuntă, Iubitul ei este cel mai puternic om din Abu Dhabi. Este și partenerul ei de afaceri. L-a uitat pe Reghe și este din nou îndrăgostită”, a mărturisit o prietenă conform sursei citate.

Ce a făcut Anamaria Prodan de Revelion?

De altfel, Anamaria Prodan a petrecut Revelionul în Emiratele Arabe Unite. În foarte scurt timp, mai exact pe 7 februarie ar trebuie să se întoarcă în țară, pentru divorț. Celebra impresară ar fi spus apropiaților că este îndrăgostită și vrea să facă nuntă. „Iubesc din nou!”, sunt cuvintele impresarei către prieteni.

Anamaria Prodan nu a confirmat, dar nici nu a infirmat, că milionarul din Abu Dhabi este noul ei iubit.  Dacă ea se va decide să facă pasul cel mare, atunci va fi a treia oară când se va duce în fața altarului. Impresara a mai fost căsătorită de două ori.

Prima dată s-a petrecut în 1998, când s-a căsătorit cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Din relația cu acesta au rezultat două fete, Rebecca și Sarah. Ele s-au născut în New Jersey, SUA.

Ulterior, în 2008 s-a căsătorit cu Laurenţiu Reghecampf. Cu antrenorul are un băiat, de 13 ani, care poartă numele tatălui său, Laurențiu.

Scandalul sfârșitului de an: Două plângeri penale pentru furt

Trebuie amintit că sfârșitul de an îi aducea pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în mijlocul unui nou scandal. Impresara a spus atunci că a depus deja două plângeri penale pentru furt pe numele lui Laurențiu Reghecampf și una pentru Corina Caciuc.

„Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf. Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei.

Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei”, spunea Anamaria Prodan cu ceva timp în urmă.