Laurenţiu Reghecampf se pregăteşte să devină din nou tată!

Laurenţiu Reghecampf: Amândoi avem maturitatea de a construi o relație pentru totdeauna

Iubita sa, Corina Caciuc, este însărcinată şi va naşte la începutul lunii mai. Cei doi pot fi văzuţi tot mai des împreună în spaţiul public, cu toate că, din punct de vedere legal, Reghe şi Anamaria Prodan sunt în continuare căsătoriţi.

Cunoscutul antrenor de fotbal a dezvăluit că el şi Corina nu resimt vreo schimbare majoră în viaţa lor, în acest moment şi spune că nu s-a ascuns niciodată, însă preferă să rămână discreţi. “Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți!”, a adăugat el.

“Noi nu resimțim vreo schimbare majoră. Nu ne-am ascuns niciodată, așa încât nu am fi avut ce să ne asumăm. Nu am căutat o validare publică!

Ni s-a părut de bun-simț să rămânem discreți. Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți!

Amândoi avem maturitatea de a construi o relație pentru totdeauna. Ne dorim să asigurăm o familie liniștită copilașului nostru”, a mărturisit Laurenţiu Reghecampf, potrivit Fanatik.ro.

Bat deja clopote de nuntă?

După ce divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se va finaliza, va urma imediat nunta cu Corina Caciuc?

Tânăra de 29 de ani a explicat că nu aceasta este prioritatea pentru ei în acest moment. Important este bebeluşul acum, iar apoi totul se va rezolva în timp, pas cu pas, afirmă Corina.

“Deocamdată, prioritate are bebelușul nostru. Apoi, vom lua totul pas cu pas. Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu!

Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a declarat Corina Caciuc.

Anamaria Prodan îi aşteaptă pe Reghe şi Corina Caciuc la tribunal

În altă ordine de idei, conflictul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf pare să ia amploare. Impresara spune că a depus deja două plângeri penale pentru furt pe numele lui Laurențiu Reghecampf și una pentru Corina Caciuc.

„Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat așa.

Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf. Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei.

Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei”, spunea Anamaria Prodan cu câteva zile în urmă.