Divorțul Reghecampf – Prodan continuă să ocupe prima pagină a ziarelor, iar tensiunea din triunghiul amoros continuă să crească treptat. Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu pare să mai aibă nicio șansă de salvare, ruptura definitivă fiind programată pe 7 februarie 2022. Vedetele trebuie să se afișeze peste o lună la Judecătoria din Buftea.

Până atunci, tensiunea crește continuu, iar în noul an, Anamaria Prodan face noi acuzații șocante despre fostul ei soț și amanta sa. Aceasta îi acuză pe amândoi de furt și spune că deja a schimbat yala de la vila din Snagov de frică să nu-i mai disparară obiecte valoroase din casă.

„Amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat așa”

Anterior, femeia de afaceri a depus două plângeri penale pentru furt pe numele lui Laurențiu Reghecampf și una pentru Corina Caciuc.

„Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf. Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei.

Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei”, a spus Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf își neglijeză rolul de tată. Nici de Crăciun nu a vorbit cu copiii lui

Apropiații cuplului monden Prodan-Reghcampf au dezvăluit că nici în decembrie antrenorul Universității Craiova nu și-a vizitat băieții din fostele căsătorii. Ba mai mult, Reghecampf le-ar fi spus fiicelor Anamariei Prodan, Sarah și Rebeca, să nu-l mai caute.

„Vă rog mult să respectați viața mea, care este exemplu pentru copiii mei și să-i urmăriți, în schimb, pe Reghe și pe amanta lui, care este avidă de publicitate! Reghe îi făcea de ani promisiuni amantei că o va face vedetă și o va pune pe coperta revistelor.

Acum că amanta a terminat Cambridge, trebuie să-l ia și pe el să o termine și el, să fie intelectuali amândoi. Sau poate el termină Oxford finanțe și bănci, căci am văzut că știe să facă tranzacții de ceva timp. Vai de mama lui când vor trage avocații linie!”, a spus aceasta pentru Click!