În câteva luni, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc vor deveni părinții unui băiețel. Tânăra de 29 de ani va aduce pe lume copilul în luna mai, dar până atunci se îngrijește ca totul să meargă cum trebuie.

De aceea, împreună cu Reghe, au fost la o consultare periodică la medic, iar antrenorul Craiovei a dorit să imortalizeze momentul. Laurențiu Reghecampf a postat imaginile de la ecografie cu viitorul său bebeluș și acestea s-au viralizat instant.

Ce reacție a avut Anamaria Prodan?

După postarea imaginilor cu cel de-al treilea său copil, fosta sa soție, Anamaria Prodan a avut, de asemenea o reacție. Ea i-a transmis un mesaj pentru viitorul frate vitreg al lui Bebeto. Într-o postare pe contul ei de Instagram, impresara spune că nu îi dorește copilului decât ceea ce vrea și pentru fiicele și fiul ei, adică tot binele de pe lume, pentru că acesta este nevinovat.

„Să-i dea Dumnezeu mult noroc copilului și o viață de vis. Ce doresc copiilor mei îi doresc și copilului lui Laurențiu. El nu are nicio vină pentru ceea ce a făcut tatăl lui”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Însă, postarea ei au continuat, de această dată ceva mai acidă în ceea ce-l privește pe cel care cândva era „Soarele” ei. Aceasta spune că iubirea cu care se laudă acum Laurențiu Reghecampf va deveni istorie atunci când în calea acestuia va apărea o altă femeie.

„Noi, familia, nu avem nici o treabă cu amanta. Dacă nu era asta era alta și alta. Deci, vina este doar a lui Reghecampf. Amanta asta și acest copil nevinovat în scurt timp sunt istorie pentru Reghe. Cum apare altă femeie cu bani, căci acum e sărăcuț cu banii, va lăsa tot și va pleca … istoria se repetă”, a completat impresara.