Fostul antrenor al Astrei a comentat pe marginea acelui incident în emisiunea Digi Sport Matinal, spunând că de atunci este oprit pe stradă de persoane de sex opus care îl numesc „gentleman”, potrivit digisport.ro

Ce a spus Dan Alexa

„După acel incident am jucat la Iaşi şi mi-am dat demisia, pentru că simţeam că nu-mi ies jucătorii pe care îi voiam, simţeam că dau în gol cumva. Nu era Budescu, nu era Alibec, care era şi nu era. Erau nişte probleme. Şi mi-am dat demisia şi domnul Niculae m-a întors.

Și după aia am început, am câştigat cu Voluntari, cu FCSB, CFR, Dinamo, şi au apărut acele… Nu mi-a reproşat absolut deloc (n.r. Ioan Niculae). Din contră. Îţi dau cuvântul meu…

Dacă am câştigat ceva după episodul ăsta? Merg pe stradă, iar segmentul între 35 şi 50 de ani mă opresc pe stradă şi îmi spun: ‘Ce băiat bun!’ Îţi dai seama câte bătăi au luat femeile alea pe acasă? Domnule, eşti singurul gentleman…săracele!”, a spus Dan Alexa, potrivit sursei menționate.

Incidentul cu Anamaria Prodan

Scena a avut loc în vara lui 2019, la puţin timp după finalul meciului Astra – FC Botoşani 2-2, în clubul echipei din Giurgiu. Impresarul Anamaria Prodan, care a văzut partida transmisă de Digi Sport 1 de alături de patronul Ioan Niculae, i-a dat un pumn lui Dan Alexa.

Impresarul, care printre alţii îl manageriază şi pe Alexa, s-a urcat la un moment dat în maşină şi părea gata să plece de la stadion. Printre altele, dăduse declaraţii despre jucătorii pe care i-ar putea aduce la Astra și care este suma oferită de Gigi Becali pentru Florin Ştefan.

La un moment dat a coborât din maşină şi a intrat în club după. Acolo, în dreptul liftului s-a întâlnit cu antrenorul Astrei, căruia i-a dat un pumn în faţă.