Anamaria Prodan este persoana care nu are nevoie de nicio introducere. Numele ei a atras întotdeauna atenția publicului din România, fapt pentru care mereu a fost în atenția jurnaliștilor. Reușitele profesionale, detaliile din viața privată și disputele cu alte persoane publice au fost motivele pentru care Anamaria Prodan a ocupat mereu prima pagină a ziarelor.

După divorțul ei de Laurențiu Reghecampf, despre care s-a vorbit săptămâni la rând, vedeta continuă să șocheze cetățenii cu un nou scandal. Aceasta a intrat în polemici cu familia Becali.

Anamaria Prodan a fost amenințată de Victor Becali, după ce i-a transmis că o să-l pună ,,în genunchi”.

„Nu ne poate pune ea pe noi în genunchi”

În urma declarațiilor impresarei de fotbal, Victor Becali a reacționat agresiv când a auzit că familia sa a fost atacată.

„Dacă mai vorbește de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele.” Omul de afaceri i-a răspuns Anamariei Prodan în cadrul unei emisiuni difuzate în direct la un post de radio.

„Bătrâni suntem, obosit sunt uneori seara, pușcărie am făcut amândoi, nu pot să neg că asta e realitatea. Am fost la pușcărie! Dar dacă mai vorbește de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele. Cum ar fi dacă eu aş vorbi de familia dumneavoastră, a fiecărui jurnalist care mă critică sau nu scrie ce îmi place mie? Chiar dacă ne contrăm la anumite subiecte, există respect. Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, îi transmit public!

Am văzut că stă la masă cu tot felul de tipi musculoşi în nişte poze, nu mă impresionează. De la o anumită vârstă, nu mă impresionează astfel de lucruri. În plus, nu ne poate pune ea pe noi în genunchi… M-aţi văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte”, a declarat Victor Becali la Radio Sport Total FM.