Anamaria Prodan vrea să se căsătorească din nou? Impresara surprinde: O voi face imediat

Amintim că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să divorțeze, după 13 ani de căsnicie. Astfel, antrenorul de fotbal a depus deja actele. În acest context, impresara a spus că este decisă să meargă în fața ofițerului de stare civilă pentru a treia oară.

„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani…”, a spus acesta pentru fanatik.ro.

Impresara a făcut mai multe dezvăluiri despre divorțul de Reghe

Anterior, Anamaria Prodan a pornit un război cu actuala iubită a soțului său. Aceasta din urmă ar acuza-o pe impresară că ar fi făcut publice poze cu părinții ei, care nu sunt persoane publice.

Mai mult, iubita lui Reghe a spus că își simte sarcina amenințată. Aceasta s-a adresat unei instanțe de judecată, căreia îi cere să îi impună Anamariei Prodan să nu mai publice nimic despre ea și să nu îi mai pronunțe numele.

„Avocații mei au verificat toate aceste lucruri, ordonanțe, nu există așa ceva. Eu cred că sunt niște ifose ale tuturor de a face publicitate, nu înțeleg de ce și nu înțeleg cui. Vorbim despre un om însurat, un om care a depus divorțul, pe care eu nu l-am primit. Nu știu de ce avem aceste discuții și promovăm iubitele brunete, blonde ale nu știu cui.

S-a creat o situație jenantă, în primul rând, pentru Laurențiu Reghecampf, ca tată, ca bărbat, ca profesionist. Din toate punctele de vedere, omul ăsta este la pământ în acest moment, pentru toată această situație creată.

Am înțeles că aveți pozele de la Laurențiu Reghecampf, lucru pe care el nu le-a recunoscut niciodată familiei, că el personal ar fi dat aceste fotografii, dimpotrivă, era tare supărat că au apărut. Mi se pare ciudat ca un familist și un om care a fost un exemplu timp de 16 ani să ajungă în această situație și să mai fie și promovat.

Eu găsesc tot felul și primesc tot felul de mesaje și de fotografii și de lucruri care mă îngrozesc. Efectiv, noi, familia, suntem împietriți”, a spus Anamaria Prodan, la Antena 3.