Anamaria Prodan a pornit un război cu actuala iubită a soțului său. Aceasta din urmă ar acuza-o pe impresară că ar fi făcut publice poze cu părinții ei, care nu sunt persoane publice.

Mai mult, iubita lui Reghe a spus că își simte sarcina amenințată. Aceasta s-a adresat unei instanțe de judecată, căreia îi cere să îi impună Anamariei Prodan să nu mai publice nimic despre ea și să nu îi mai pronunțe numele.

„Noi, familia, suntem împietriți”

”Avocații mei au verificat toate aceste lucruri, ordonanțe, nu există așa ceva. Eu cred că sunt niște ifose ale tuturor de a face publicitate, nu înțeleg de ce și nu înțeleg cui. Vorbim despre un om însurat, un om care a depus divorțul, pe care eu nu l-am primit. Nu știu de ce avem aceste discuții și promovăm iubitele brunete, blonde ale nu știu cui.

S-a creat o situație jenantă, în primul rând, pentru Laurențiu Reghecampf, ca tată, ca bărbat, ca profesionist. Din toate punctele de vedere, omul ăsta este la pământ în acest moment, pentru toată această situație creată.

Am înțeles că aveți pozele de la Laurențiu Reghecampf, lucru pe care el nu le-a recunoscut niciodată familiei, că el personal ar fi dat aceste fotografii, dimpotrivă, era tare supărat că au apărut. Mi se pare ciudat ca un familist și un om care a fost un exemplu timp de 16 ani să ajungă în această situație și să mai fie și promovat.

Eu găsesc tot felul și primesc tot felul de mesaje și de fotografii și de lucruri care mă îngrozesc. Efectiv, noi, familia, suntem împietriți”, a spus Anamaria Prodan, la Antena 3.

„Îmi este rușine să ies pe stradă”

”Părinții mei se întorc în mormânt și chiar și tatăl lui, care a fost atât de mândru de copilul lui și de familia lui și noi atât de mult am muncit ca să ajungem cine suntem astăzi. Copiii mei, la 22, 21 și 13 ani, Luca 19 ani, nu cred vreodată că și-au dorit sau și-au imaginat să ajungă în această mocirlă.

Deja este atât de deranjat. Vă rog să mă credeți că îmi este rușine să ies pe stradă, și mie și copiilor”, a mărturisit Anamaria Prodan.

”În continuare, nu vreau să cred că soțul meu este cel pe care îl prezintă presa și cel despre care vorbește toată România. Nu vreau, mă încăpățânez și știu că lumea poate mă face nebună, dar în continuare închidem toți ochii și spunem îi ”tati” și ”soarele nostru”. Nu este acest om, nu are cum”, a spus Anamaria Prodan.