Alexandra Stan a confirmat în direct la TV divorțul de Emanuel Necatu. Cântăreața a făcut anunțul în emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani. Artista a vorbit și despre inelul de logodnă și a anunțat că deși fiecare e liber să facă ce vrea cu el, din punctul ei de vedere este un gest urât să-l dai înapoi.

Anunțul Alexandrei Stan

Alexandra Stan a confirmat divorțul de Emanuel Necatu, în direct, la Antena 1. În această dimineață, cântăreața a fost invitată în cadrul emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani. Pe lângă muzică, artista a vorbit și despre perioada delicată prin care tocmai a trecut. După o căsătorie în secret, vedeta și fostul ei soț au divorțat tot în secret, dorindu-și cel mai probabil să păstreze discreția.

În ultima vreme, în presă au apărut diverse zvonuri conform cărora Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-ar fi despărțit. Astăzi, cântăreața a decis să dea cărțile pe față și a confirmat speculațiile. În plus, vedeta a dezvăluit că cei doi au și divorțat recent, fără să menționeze însă cum s-a ajuns la această separare. A precizat doar că în ultima vreme „s-au întâmplat multe’.

Acum, Alexandra Stan e singură. Deși nu mai poartă verigheta, artista nu ar fi renunțat de tot la ea. În plus, consideră că nu e un gest frumos să-i înapoiezi fostului soț inelul de logodnă. Totodată, ea a declarat că dacă bărbaților li se pare normal ca femeile să le înapoieze inelul, și ei ar trebui la rândul lor să le dea înapoi „așteptările, visele și anii’, scrie spynews.ro.

„Nu cred că se dă înapoi, poți să-l vinzi, depinde cât se scump e. Fiecare alege ce se face cu inelul, eu cred că e urât să-l dai înapoi. E ca și cum ai da înapoi amintirile.”, a declarat Alexandra Stan, în cadrul emisiunii ,,Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Ja no stoi mas casada, soi divorciada. (n.r. – nu mai sunt căsătorită, sunt divorțată în spaniolă)’, a mai spus Alexandra Stan.