La un an de la nunta lor de vis, cuplul format din cunoscutul actor Sean Penn și actrița australiană Leila George a ales să se despartă.

În data de vineri, 15 octombrie, Leila George este cea care a înaintat actele de divorț la Curtea Superioară din Los Angeles, potrivit The Independent.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2020

Nunta lor a purtat denumirea de „nunta COVID”. ”Mă refer la faptul că am avut un oficial municipal pe Zoom și noi eram acasă, cu cei doi copii ai mei și fratele ei și ne-am căsătorit în acest fel”, a dezvăluit Penn. Cei doi au făcut nunta pe data de 30 iulie 2020.

Povestea de iubire dintre Sean Penn și Leila George a început pe platourile de filmare ale filmului „The Last Face” și a fost dragoste la prima vedere.

Relația celor doi a fost presărată cu suișuri și coborâșuri, iar lucrurile nu au fost mereu roz. Se pare că înainte de căsătorie actorul a trebuit să o „recâștige” pe soția lui.

„S-au cuplat și apoi s-au despărțit, iar Sean a câștigat-o înapoi. Și-a dat seama că a făcut o greșeală și când a simțit că ar putea să o piardă, a muncit din greu pentru a o recupera.

S-au împăcat în timpul pandemiei și au devenit foarte apropiați și s-au logodit acum câteva luni, în timpul carantinei.”, a declarat un apropiat al celor doi.

Ultima apariție publică a cuplului a fost în august, când cei doi au fost surprinși într-un magazin din Malibu, California. Ulterior, pe 13 octombrie, actorul a fost văzut fără verighetă.