Este din nou panică în lumea artistică din România! O nouă vedetă s-a infectat cu COVID-19.

Nicoleta Voicu, la un pas de tragedie!

Sursa: Facebook / Nicoleta Voicu

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu, cunoscută şi pentru relaţia cu năbădăi pe care a avut-o cu celebrul artist popular Gheorghe Turda, a recunoscut că, până nu demult, nu credea în acest virus, însă după ce s-a infectat recent cu COVID a realizat cât de mare a fost pericolul prin care a trecut.

“Sună banal, dar lucrurile se agravează și nu e de așteptat sau de stat așa cum am stat eu”, a declarat cântăreaţa pentru Antena 3.

Îi mulţumeşte Elenei Merișoreanu, pentru că vorbele ei au convins-o că trebuie să ia măsuri urgente

“Am fost confirmată pozitiv în urma unui test PCR, pentru că am făcut și un test rapid din farmacie, acela din salivă, însă a ieșit negativ.

Starea mea de rău se amplifica de la o zi la alta și vreau să îi mulțumesc public doamnei Elena Merișoreanu care a fost foarte convingătoare într-o intervenție telefonică și eu, descriind stările mele de rău, a spus să merg la spital sau să sun la 112 și să repet acest test.

Acest virus este foarte parșiv pentru că simptomatologia este asemănătoare virozelor de sezon, cu febră, stare de rău generală…

Pe parcurs, după trei-patru zile, n-am mai avut miros, gust. Sună banal, dar lucrurile se agravează și nu e de așteptat sau de stat așa cum am stat eu”, a povestit Nicoleta Voicu.

“Eu vorbesc la momentul acesta și pot să spun că sunt în viață fiindcă am avut zile”

Ea spune că s-a temut, la început, să meargă în spital din cauza celor întâmplate în ultima perioadă acolo: “spitale arse, oameni evacuați noaptea din spitale”.

Nicoleta Voicu recunoaşte că a avut zile, însă le transmite tuturor românilor că nu este deloc de glumit cu noul coronavirus: “Situația este gravă, alarmantă. Populația să creadă în COVID!”

“Când am văzut că lucrurile se agravează și nu e de glumit, am stat de frica a ceea ce se întâmplă în spitale. Rezumatul este sumbru al ultimilor doi ani, cu spitale arse, cu oameni evacuați noaptea din spitale, și mai ales această imagine terifiantă a celor scoși în saci.

Dar aici este un paradox. Pentru că și dacă stau acasă și dacă merg la spital, tot într-un sac aș fi putut să ajung.

Eu vorbesc la momentul acesta și pot să spun că sunt în viață fiindcă am avut zile. Nu este deloc de glumit!

Eu nu am crezut în acest COVID și uitați că umblăm pe stradă fără să știm…  Situația este gravă, alarmantă. Populația să creadă în COVID!”, a mai povestit interpreta de muzică populară.