Digi24.ro redevine lider în clasament, având o creștere substanțială a numărului de afișări, de la 76 de milioane în septembrie, la 90 de milioane în octombrie.

În schimb, digisport pierde mai mult de 11 milioane de afișări, de la aproximativ 83 de milioane la 71 de milioane de afișări în octombrie.

cancan.ro, care se afla pe locul 4 în clasamentul afișărilor în luna septembrie, cu 71.655.700 de afișări, se află în octombrie pe locul 14, cu 34.620.562 de afișări, o prăbușire de peste 50% reprezentând un minus de 37 de milioane de afișări.

Tor scădere a înregistrat și gsp.ro, de la 82 de milioane în septembrie, la 75 de milioane în octombrie.

StirileProTV își continuă trendul descedent început luna trecută, însă îl mai temperează la o scădere de doar 5 milioane de afișări, spre deosebire de luna trecutî când înregstrase un minus de 13 milioane de afișări față de august.

O creștere a înregistrat site-ul capital.ro, care câștigă și două poziții în top, cu un plus de aproximativ 3 milioane de afișări.

De asemenea, o creștere importantă a înregistrat site-ul adevarul.ro, de la 39 de milioane la 45 de milioane de afișări.

Nu în ultimul rând, evz.ro a înregistrat o creștere importantă a numărului de afișări, de la 38 de milioane, la peste 44 de milioane în luna octombrie.

Cancan, același număr de unici, la afișări cu 50% mai puține

În ceea ce privește numărul de unici, supriza lunii vine de la adevarul.ro, care trece pe locul 2, cu 7,8 milioane de unici, în creștere față de luna trecută cu un milion de unici, cifră care, în termeni de unici lunari este foarte mult.

Trebuie precizat faptul că site-ul cancan.ro a păstrat aproximativ același număr de unici (3,6 milioane) deși numărul de afișări s-a înjumătățit.

Capital.ro devansează playtech.ro și câștigă o poziție în topul unicilor.

Un alt site care a înregistrat o scădere importantă este observatornews.ro, care a pierdut circa 12 milioane de afișări și peste un milion de unici lunari.