Altex angajează cinci casiere care să lucreze în magazinele Altex și Media Galaxy din mai multe orașe din țară. Pentru angajarea pe acest post, este necesară o experiență relevantă în activitatea de casierie de minimum șase luni, studii medii sau superioare și cunoștințe de operare a calculatorului.

De asemenea, angajatorul solicită competențe precum: stabilirea facilă a relațiilor interpersonale, orientare către client, atenție la detalii, toleranță crescută la stres, capacitate de a lucra sub presiune etc.

Poți afla AICI mai multe detalii despre jobul de casier/ă la Altex și Media Galaxy.

 

 

Alte cinci joburi sunt scoase la concurs pentru poziția de asistent de vânzări în magazinele din toată țara. Persoanele care doresc să aplice la acest job trebuie să aibă o experiență relevantă în promovarea și vânzarea produselor electronice, electrocasnice, entertainment, IT și comunicații, trebuie să aibă studii medii sau superioare și cunoștințe de operare a calculatorului.

De asemenea, candidații trebuie să poată stabil ușor relații interpesonale, să aibă capacitatea și disponibilitatea de a asimila rapid informațiile noi, capacitate de a lucra sub presiune etc.

Află AICI mai multe detalii despre jobul de asistent de vânzări, precum și unde să-ți trimiți CV-ul.

 

 

Alte patru categorii de oferte de muncă vizează patru orașe unde se extinde rețeaua de magazine în perioada următoare.

Pentru un nou magazin care se va deschide în scurt timp la Craiova, Altex caută să angajeze zece asistenți de vânzări și casieri. Persoanele dorite în echipă sunnt pasionate de tehnologie, cu experiență în vânzări, pentru promovarea și vânzarea produselor electronice, electrocasnice, entertainment, IT și comunicații.

Datorită acestei experiențe, vei învăța cum să îți adaptezi discursul și atitudinea în funcție de fiecare tip de interlocutor, vei învăța cum să controlezi situațiile stresante, vei fi la curent cu ultimele inovații tehnologice, vei avea posibilitatea ca, după o perioadă de timp, în funcție de rezultatele tale și oportunitățile ivite, să poți avansa.

Află AICI mai multe informații despre posturile disponibile la Altex în Craiova.

 

 

Alte zece joburi de asistenți vânzări și casieri sunt disponibile la noul magazin al rețelei ce va fi deschis în Timișoara. Casierii trebuie să aibă o experiență de cel puțin șase luni, iar despre asistenții de vânzări anunțul postat de companie pe site-ul de recrutare eJobs.ro spune că trebuie să aibă doar experiență relevantă. Pentru ambele posturi sunt necesare studii medii sau superioare și cunoștințe de operare pe calculator.

Poți afla AICI mai multe informații și unde să-ți depui CV-ul dacă vrei să lucrezi la noul magazin din Timișoara.

 

 

Altex se mai extinde cu încă un magazin în Pitești, pentru care caută să recruteze zece asistenți de vânzări și casieri. Condițiile de angajare sunt: experiență relevantă, de șase luni, în domeniu, studii medii sau superioare și cunoștințe de operare a calculatorului (Microsoft Office – Word, Excel , e-mail). Doritorii să ocupe aceste posturi trebuie să aibă capacitatea de a stabili ușor relații interpersonale, de a lucra sub presiune, de a fi atenți la detalii etc.

Citește AICI mai multe informații despre joburile disponibile la noul magazin Altex din Pitești.

 

 

Alte patru joburi la noul magazin Altex din Cernavodă își așteaptă angajații pe posturile de asistenți vânzări și casieri. Condiția de angajare este ca persoanele interesate să aibă experiență relevantă în promovarea și vânzarea produselor electronice, electrocasnice, IT și comunicații, să aibă studii medii sau superioare finalizate și să aibă cunoștințe de operare a calculatorului.

Poți afla AICI mai multe detalii despre joburile scoase la concurs de Altex în Cernavodă.