Alin Tișe ar putea candida la șefia PNL: Partidul este în adormire totală

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a declarat miercuri că, în funcție de ce candidați se vor anunța și de poziționarea membrilor, va anunța dacă candidează sau nu. El mai spune că PNL este în adormire totală.

”În funcție de candidații care se vor anunța și de poziționarea membrilor voi decide. PNL este acum în adormire totală, cred într-un alt tip de conducere. Pot să mă compar cu cei care au o experiență similară cu a mea, să vedem cine din partid este la nivelul meu de experiență politică și administrativă, care dintre cei care au sub 45 de ani au realizări mai bune decât am avut eu.”, spune el.

Orban, inferior multora din partid

El a mai declarat pentru Cluj24 că are trei mandate de președinte al Consiliului Județean Cluj, dintre care două câștigate prin vot direct, un mandat de prefect și  unul de senator. Acesta a mai spus că a avut 130 de mii de voturi și că a fost cel mai votat dintre toți președinții de consilii județene.

Cu privire la fostul premier, Alin Tișe spune despre Ludovic Orban că este inferior multora din partid și că nu are nicio problemă să-l contracandideze.

”Nu am nicio problemă să îl contracandidez pe Ludovic Orban, pentru că, din punct de vedere politic și administrativ, acesta este inferior multora din partid. El nu are rezultate palpabile ca și persoană, ba mai mult, nu lasă nimic în urma lui, ca fost ministru sau demnitar care a ocupat funcții publice.

Nu am o problemă de candidatură, pentru că nu consider că este greu să se găsească în partid oameni competenți față de ceea ce avem azi. Sunt convins că vom găsi”, a spus Tișe.