Românii vor trece prin clipe grele! Alfred Bulai: S-a mărit de trei ori și jumătate prețul la energie electrică. Toate se scumpesc

Alfred Bulai a declarat că pandemia a lovit România după o perioadă de „criza socială”și „criza economică”. Totuși, acesta a spus și că pandemia se va termina, însă nu se vor rezolva decât „o mică parte din problemele societății”.

„Pandemia a fost un fel de glumă, ce urmează în România, mă refer la criza socială, criza economică… Este reală! La noi, la SNSPA, s-a mărit de trei ori și jumătate prețul la energie electrică. Aceasta este realitatea, nu e s-ar putea să fie! Gata, la revedere! Toate se scumpesc ulterior! Vrei nu vrei, este greu de stăpânit.

Pandemia se va termina, deja valul patru este în scădere, nu va mai fi presiune pe ATI, vor arde mai puține spitale. Nu se rezolvă decât o mică parte din problemele societății”, a declarat Alfred Bulai pentru DCNewsTV.

Alfred Bulai a criticat și discuțiile dintre PNL și PSD

De asemenea, acesta a criticat și discuțiile care au loc în momentul de față între PNL, PSD și UDMR. „Discuția reală între ei este despre putere”, a spus Alfred Bulai.

„Discuția despre program este o glumă. Discuția, acum, reală între ei este despre putere, adică cine va gestiona puterea, despre cum controlăm o parte din ministere sau din ministerele esențiale și cum vom avea controlul pe modul în care sunt gestionați banii. Despre asta este vorba! În rest… absolut nimic! Totul este legat, pur și simplu, de controlul puterii. Clar, avem două tabere foarte clare.

Discuțiile din acest moment nu sunt ca să găsească un acord, ci ca să gestioneze raporturile de putere dintre ei. În principiu, o alianță PSD – PNL nu este contra naturii, așa cum zice lumea, în sensul în care se aseamănă din multe puncte de vedere, au interese comune. (…) Vreau să spun că există o istorie”, a mai spus Alfred Bulai la DCNewsTV.