„Suntem o familie aproape normală. Suntem fericiți, ceea ce dorim tuturor. Nu ne certăm, pentru că nu prea avem de ce. Ne mai contrariem, dar cam la asta se rezumă „neînțelegerile noastre.

V-am zis și mai devreme, sunt fericit că jumătatea vieții mele este Ea. E un adevărat stâlp de susținere în viața mea. Un stâlp sexy”, a declarat Alex Velea, potrivit VIVA.

Când va avea loc marele eveniment?

Antonia și Alex Velea nu au stabilit încă o dată pentru marele eveniment, din cauza situației pandemice.

„Când s-o putea. Trăim vremuri ciudățele, cu multe restricții, și ne dorim să nu ne „limiteze vreo lege sau regulă. 2022 e anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză.

Chiar și pentru noi.  Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va mai fi cu această pandemie.”, a spus Alex Velea.

Cine vor fi nașii?

Artistul a mărturisit că nu își dorește o nuntă cu foarte mulți invitați. De asemenea, Alex Velea nu a dorit să spună cine le vor fi nași la nuntă.

„Nu vă zic. Încă”, a spus Alex Velea zâmbind.

Alex Velea a fost întrebat și care sunt primele lucruri care îi vin în minte atunci când se gândește la „acasă”.

„Acasă este acolo unde e familia mea. Puteam fi fericiți și într-o casă mult mai mică. Dumnezeu a fost bun cu noi și ne-a oferit viața pe care ne-o doream. Facem bani mai mulți decât am visat când eram copii și ne-am apucat de muzică.

Stăm într-o casă frumoasă cu lac și, când ajungem în ea, simțim că îi aparținem de când ne știm. Ne relaxează locația și peisajul. Avem planuri de extindere, dar sunt doar în faza de „proiect”, a mai precizat artistul.

Ce spune Alex Velea despre copiii săi? “Au deja păreri, prea multe idei”

Totodată, cântărețul a vorbit și despre copiii săi.

„Cresc foarte repede. Au deja păreri, prea multe idei, aș zice… Sunt năzdrăvani și plini de energie.

Le place să vină cu mine la studio și se pare că au înclinație spre muzică. Nu îi forțăm. Pur și simplu, așa se distrează. E una dintre modalitățile de a se distra”, a spus Alex Velea.