Una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, la spital înainte de Anul Nou. Și-a anulat toate concertele

Antonia, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, a ajuns în spital chiar înainte de Anul Nou. Astfel, aceasta a anunțat pe pagina sa de Instagram că nu-și va putea onora participarea la concertele de Revelion la care trebuia să fie prezentă.

„Dragii mei, din motive de sănătate nu voi putea fi alături de voi la Revelion să petrecem împreună și îmi pare foarte rău. Sper să ne vedem în 2022. La mulți ani și distracție plăcută”, a scris Antonia pe pagina sa de Instagram.

Menționăm că Alex Velea și copiii nu prezintă semne de boală în momentul de față.

Remedii rapide după Revelion pentru a scăpa de starea de rău

În altă ordine de idei, este 1 ianuarie şi după o petrecere de pomină în noaptea dintre ani, mulți români se confruntă acum cu mahmureală, după ce au consumat mai mult alcool decât ar fi trebuit.

Există remedii care ne pot ajuta să ieșim din starea de rău pe care o simțim după. Nutriționistul Cristian Mărgărit a explicat motivul pentru care ne simțim rău după ce consumăm alcool în cantități mari și ce putem face pentru a ne reveni.

Nutriționistul Cristian Mărgărit a declarat la Antena 3 că alcoolul este o moleculă ușor de absorbit de către organism. De asemenea, medicul nutriționist spune că există niște metaboliți care sunt foarte toxici pentru corpul uman și care afectează sistemul nervos.

„Apoi, alcoolul deshidratează, produce inflamație și stres oxidativ. Deci toate aceste efecte le resimțim atunci când consumăm o cantitate mai mare decât poate procesa corpul nostru. Această cantitate fiind undeva la 20-30 grame pe oră – doar ca să rezistăm și pe zi ca să rămânem sănătoși”, spune medicul nutriționist.

Acesta a adăugat că echivalentului unui pahar de vin nu are efecte negative semnificative pe termen scurt, încă o cantitate prea mare trebuie ”contracarată prin câteva măsuri de bază”.

„Pentru sănătate, echivalentul unui pahar de vin nu are efecte negative semnificative pe termen scurt. Îl putem consuma, ne poate ajuta cu relaxarea, are și efecte benefice – vasodilatație, stare de bine. O cantitate mai mare în schimb, trebuie contracarată măcar prin câteva măsuri de bază”, mai adaugă medicul nutriționist.