Antonia s-a luptat ani la rând cu fostul ei soț, Vincenzo Castellano, pentru custodia fetiței lor. Cu toate acestea, din ultimele imagini apărute pe rețelele de socialozare, reiese cei doi au îngropat securea războiului.

Șapte ani s-a luptat Vincenzo Castellano cu toate armele pentru a obține custodia fiicei pe care o are cu Antonia. În tot acest timp, artista a putut să o vadă pe Maya doar de câteva ori, însă acest aspect pare să fi fost dat uitării. Recent, în mediul online a apărut o fotografie surprinzătoare, cu Alex Velea, Antonia, Vincenzo Castellano și Andreea Ramona, actuala iubită a lui Vincenzo, împreună.

Antonia a făcut pace cu fostul soț

Cazul Francesca, tânăra de 27 de ani care-i acuză că au umilit-o și agresat-o și episodul cu bodyguard-ul de la Nuba, stropit cu șampanie, sunt principalele „evenimente” prin care Antonia și Alex Velea au ajuns în atenția presei, în ultimele săptămâni. Poate de aceea, acum, cei doi artiști au decis să „întoarcă” situația în favoarea lor. Astfel că au făcut, subit, pace cu Vincenzo Castellano.

Sursa: Instagram

Din postarea pe care Antonia a făcut-o seara trecută, se poate observa că artista, Alex Velea, Vincenzo Castellano și Andreea Ramona, iubita fostului soț, s-au reunit ca o „adevărată familie”.

Petrecerea se pare că a continuat și la fel și postările. La scurt timp, Vincenzo a încărcat  și el un Instastory în care artista apare de mână cu fiica lor, Maya, dar și cu actuala iubită a acestuia.

Sursa: Instagram

După finalizarea divorțului, Antonia s-a declarat ușurată. De acum înainte, artista va putea să petreacă mai mult timp alături de Maya, dar și să-și facă planuri de nuntă cu Alex Velea.

„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc. Îmi doresc să fim bine, fericiţi, să ne păstrăm spiritul optimist, să ne bucurăm de familia noastră. Şi bineînţeles, să lansăm muzică”, a spus atunci Antonia.