Antonia și Alex Velea formează o familie frumoasă. Cei doi au și o carieră de succes, însă acest lucru nu este suficient. Cuplul s-a confruntat cu o serie de probleme pe care nimeni nu și le dorește.

După ce au apărut mai multe zvonuri despre Antonia și Alex Velea în presa din România și pe rețelele de socializare, cei doi artiști au luat atitudine. Amândoi au postat același mesaj pe rețelele de socializare, prin care au dorit să îi lămurească pe fani cu ce se întâmplă, de fapt, în viața lor.

Mai exact, Alex Velea și Antonia au declarat că toate acuzațiile care li se aduc sunt false și nu au niciun fel de dovezi, având doar scopul de a-i defăima. Cei doi nu au spus cine este persoana din spatele acestor informații, însă au menționat că vor merge în instanță.

”S-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Alex Velea și Antonia merg în instanță

În același mesaj postat pe Instagram, cuplul a precizat că a evitat în tot acest timp să comenteze subiectul, protejându-și astfel familie. Comentariile însă au devenit din ce în ce mai agresive, motiv pentru care se va ajunge până în instanță pentru a lămuri situația.

Cuplul a mai adăugat că va continua să se focuseze pe proiectele persoanle, dar și pe familie.

”Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație, însă, din păcate, pentru că bullying-ul îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări din ce în ce mai agresive, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a se putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate.

Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”, au mai scris cei doi pe Instagram.