Valentin Guia, prietenul lui Benone Sinulescu a vorbit despre starea de sănătate a acestuia. Amintim faptul că artistul a fost internat la Spitalul Județean Arad, de unde a fost externat pe data de 22 iulie.

În cadrul unui post de televiziune, Guia a declarat că Benone Sinulescu se recuperează și arată din ce în ce mai bine. Cântărețul ar fi început deja să iasă din casă și să se plimbe și totodată ar fi transmis și un mesaj pentru susținătorii săi.

„Dumnezeu ne iubește! Rugati-va si va dau și vesti bune. Nea Beni iese pe afara, se plimba, el a ales, propria lui optiune, sa treaca si sa ramana pe medicamente, medicii i-au dat si varianta operatiei.

Nea Beni, consultandu-se cu familia a ales medicatia si da rezultate. Atata timp cat melodiile lui si lucrurile sfinte din patrimoniu ale acestui neam, nea Beni va trai vesnic. Nea Beni va iubeste pe toti cu manutele alea va mai intoarce roata. Tatal Ceresc ne iubeste si ni-l mai lasa aici sa ne mai bucure sufletele”, a spus prietenul artistului.

Benone Sinulescu și-a păstrat vocea

La rândul ei, soția lui Benone Sinulescu a vorbit și ea despre starea de sănătate a acestuia. Elena Sinulescu susține că o perioadă, artistul va evita declarțaiile presei, însă vocea i-a rămas aceași, el cântându- destul de des.

Totodată, ea a mai precizat că atunci când se va simți în regulă, artistul va lua o decizie și în legătură cu declarațiile pe care le va face pentru presă.

„Nu ştiu ce să zic, dar vă pot asigura că nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă. Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme.

Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta!”, a mai adăugat soția artistului, pentru Playtech.