Judeţele vizate de codul galben de ceaţă până la ora 10.00 sunt Vaslui, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Caraş-Severin, Cluj, Sălaj şi Maramureş, iar până la ora 11.00 Vâlcea, Olt şi Dolj. Ceaţa determină reducerea vizibilităţii local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri. În Vâlcea, Olt şi Dolj se semnalează şi ploaie slabă sau burniţă.

Totodată, ANM a emis cod galben de viscol pentru zona de munte a judeţelor Prahova, Argeş şi Dâmboviţa, unde până la ora 11.00 este semnalat vânt cu viteze de 90 – 110 kilometri pe oră ce spulberă zăpada.
Joi, vremea va fi în general închisã, iar local şi temporar vor fi precipitaţii. Acestea vor fi mixte la munte, în timp ce, în restul teritoriului va ploua, iar cu o probabilitate mai mare în Transilvania, trecãtor se va semnala şi lapoviţã. Precipitaţiile vor fi în general mai intense şi mai frecvente în Carpaţii Meridionali şi în zona submontanã a Olteniei, unde pe arii restrânse se vor acumula cantitãţi de apã ce vor depãşi 15 l/mp, iar punctiform 20 l/mp. La începutul intervalului, pe spaţii mici în centru şi nord vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare la munte, în special pe creste, iar la cote mult mai reduse, pe parcursul zilei şi în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 0…1 grad în nordul Moldovei şi în jur de 13 grade în Dobrogea, iar cele minime între -3 şi 6 grade. În zonele joase se va semnala ceaţã.