Este vorba despre deputatul PSD Simona Bucura Oprescu. Aceasta a anunțat într-o postare pe pagina personală de facebook că a fost confirmată pozitiv cu COVID-19. 

Totodată, aceasta a vorbit și despre starea sa de sănătate, care în prezent este stabilă și este optimistă cu privire la evoluția virusului. În același timp, ea a făcut un apel la români să nu conteste existența virusului și să se protejeze cât mai bine atât pentru siguranța lor, cât și pentru cea a celor din jur.

În prezent, deputatul PSD se află internat la spital.

„Dragii mei,

Mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de #Covid19.

Starea mea de sănătate este stabilă în acest moment și sunt internată în spitalul de la Mioveni unde am mare încredere în profesionalismul cadrelor medicale care au tratat cu succes până acum sute de alți pacienți.

Nu am pus la îndoială nicio clipă existența acestui coronavirus. Nu o faceți nici voi! Protejați-vă cât mai bine pentru siguranța voastră și a celor din jur!

Să dea bunul Dumnezeu să fiți feriți de acest inamic invizibil care produce atâta suferință!

Multă sănătate tuturor!”, scrie Simona Bucura Oprescu, pe pagina personală de facebook.

Infectări pe bandă rulantă

Anunțul deputatei PSD vine la scurt timp după ce un alt membru al partidului a anunțat că a fost infectat.

„Chiar dacă v-am obișnuit cu vești bune, astăzi vin cu una în ton cu vremurile. Tocmai am primit rezultatul testului și, din păcate, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de #Covid19. Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă și conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalți”, scrie șeful CJ Bitrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, pe Facebook.

„Sunt voci care pun la îndoială existența virusului, sunt oameni ce cred, însă în aceste momente, în fața inamicului invizibil, cel mai înțelept este să respectăm cu toții regulile”, adaugă Moldovan.

Ciolacu intră în carantină

La scurt timp după ce eputata Simona Bucura Oprescu şi președintele Consiliului Județean Bitrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, membri PSD, au fost diagnosticaţi cu COVID-19, s-a instaurat haosul în partid.

Astfel că, președintele  PSD şi al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat că va intra în izolare şi va efectua un test pentru COVID-19.