“În urma audierilor şi administrării probatoriului în cauză, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu cei din cadrul Poliţiei municipiului Caracal au reţinut, pentru 24 de ore, patru persoane implicate în conflictul din municipiul Caracal din noaptea trecută. În cursul zilei de sâmbătă, cele patru persoane vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale. Suspecţii sunt introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Olt.

Dintre cele patru persoane reţinute, trei sunt salariaţi ai unei firme de pază din Caracal. Poliţia Olt a anulat licenţa acestei firme, decizia fiind contestată în instanţă. În spatele acestei firme se spune că ar fi omul de afaceri Remus Rădoi. Numele acestuia a devenit cunoscut la nivel naţional după oribilele crime care au avut loc la sfarşitul lunii iulie la Caracal.

În urma conflictului care a avut loc în noaptea de joi spre vineri, un minor şi trei adulţi au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita însă internare.

“Poliţiştii fac cercetări cu privire la un incident de pe raza municipiului Caracal. La data de 24 octombrie, în jurul orei 24,00, un tânăr, de 27 de ani, din Caracal, a sesizat faptul ca în timp ce se afla împreună cu trei persoane, pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost loviţi de alte persoane, angajate ale unei firme de pază din localitate, a cărei licenţă a fost anulată la solicitarea IPJ Olt, însă măsura a fost contestată în instanţă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Cercetările sunt în plină desfăşurare pentru a stabili situaţia de fapt, a identifica toate persoanele implicate în eveniment şi dispunerea măsurilor legale”, au mia spus reprezentanţii Poliţiei Olt.